Vlissingse zaken – Dito Wonen B.V.

In dit nieuwe jaar 2017 zijn we weer gestart met nieuwe afleveringen van Vlissingse zaken. Dito Wonen B.V. is een nieuw bedrijf in Vlissingen en is gevestigd aan de President Rooseveltlaan 737, het pand heeft lang leeg gestaan en daarvoor zat Ahrend hier in.

Dito Wonen B.V. verkoopt keukens, badkamers, vloeren en inbouwkasten (midden-hoog segment). Dito Wonen B.V. onderscheid zich door één op één persoonlijke service en de uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit van de materialen waarmee wordt gewerkt. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd, dus geen rompslomp en maar 1 aanspreekpunt voor alles.

We ontwerpen originele en fraaie oplossingen voor alle woonuitdagingen. Dat alles doen zij zeer vakkundig, vanuit vele jaren ervaring en met veel gevoel voor de wensen van de klant. “De reacties van de mensen die bij ons binnen komen bevestigen gelukkig ook ons eigen gevoel over het eindresultaat”, aldus Ilir Rizanaj eigenaar Dito Wonen B.V. te Vlissingen.

Video

Website Dito Wonen B.V.

Facebook

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Odelia Wygant (dinsdag, 07 februari 2017)


    Marvelous, what a webpage it is! This blog provides valuable facts to us, keep it up.