Leukste uitje van Zeeland 2017 is: Zeeuws maritiem muZEEum

Het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen is uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Zeeland 2017’. Dat heeft de ANWB 10 januari bekend op de Vakantiebeurs in Utrecht. Tijdens de verkiezing konden bezoekers en leden van de ANWB zowel landelijk als regionaal hun stem uitbrengen. Het muZEEum scoorde voor Zeeland de hoogste cijfers op de onderdelen prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod. De tweede prijs was voor het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

De derde prijs ging naar Berkenhof 's Tropical Zoo in Kwadendamme. Het muZEEum is ontzettend blij met deze publieksprijs. Om dit te vieren trakteert het in de rest van januari op feestelijke rondleidingen (ook voor kinderen!) langs de highlights van het muZEEum op zaterdag en zondag tussen 14.00 uur en om 15.30 uur.

De rondleidingen zijn gratis; bezoekers moeten wel in het bezit zijn van een museumticket. Per gids is er plaats voor 15 bezoekers. Reserveren is noodzakelijk: info@muzeeum.nl

Commentaar schrijven

Commentaren: 0