Vlissingse politieke partij Kleptocraten: ‘Stop de betutteling’

Een tiental Vlissingers heeft een nieuwe politieke partij opgericht: de Kleptocratenpartij.

De kersverse partij maakt zich op om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Het logo: een tros bananen, want Nederland is volgens de partij een bananenrepubliek.

De Vlissingse Kleptocratenpartij is één van de vele tientallen nieuwe partijen die een gooi doet naar een Tweede Kamerzetel. Volgens partijleider Robert Geldof zal dat nog niet meevallen. “ Voorlopig hebben we alleen nog maar in de eigen kieskring voldoende steun. We zullen zien”.

De Kleptocratenpartij is een typische protestpartij. In het lijvige partijprogramma wordt in niet mis te verstane woorden de strijd aangegaan met de betutteling, de aanslagen op onze privacy en de media, die niet meer dan een propagandamachine zijn voor de gevestigde orde.

Beluister hier een fragment uit het radio programma 'De ochtend' van NPO Radio 1.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0