Politiek Nu - Interview met de  Kleptocratenpartij

In deze aflevering (4) van Politiek Nu aan het woord Robert Geldof van de Kleptocratenpartij, deze partij is opgericht in 2012 door een tiental Vlissingers. We leven in een Kleptocratie. En daaraan ontlenen wij onze naam, de Kleptocratenpartij.  “Het kan immers geen kwaad de zaken te benoemen zoals ze zijn”, aldus Robert Geldof Lijsttrekker van de Kleptocratenpartij.

Fabian Spierings (politiek verslaggever) voor de rubriek ‘Politiek Nu’ van RTV Vlissingen had afgelopen dinsdagmiddag een uitgebreid interview met de lijsttrekker van deze partij en diverse vraagstukken die de samenleving bezighoud passeerden de revue: zoals de betutteling, nepnieuws, de rol van de media, 9/11 waarheid, de EU en de rol van de banken, en de verkiezingen in Amerika.  

Of het nu gaat om het negeren van referenda of door blijven gaan met miljarden steun aan landen om de Euro droom in stand te houden. Het streven van deze nieuwe partij is een maatschappij die mensvriendelijk open en transparant is, de trend om voortdurend macht weg te geven naar grote centrale instellingen moet gestopt worden. Baas in eigen huis heeft de voorkeur.

Website Kleptocratenpartij

Commentaar schrijven

Commentaren: 0