Start Taalcafés op Walcheren

Taalhuis Walcheren organiseert vanaf februari 2017 elke maand Taalcafés op drie locaties. Tijdens het Taalcafé werken bezoekers op een leuke, informele manier aan taal.

Data en locaties
Het eerste Taalcafé vindt plaats op vrijdag 17 februari van 10.15 tot 11.30 uur in de Foyer van ZB in Middelburg. Vlissingers kunnen op maandag 20 februari terecht bij Stichting Dunya, Bloemenlaan 49 van 13.15 tot 14.30 uur en op donderdag 9 maart bij De Herberg, Bellamypark 151 van 14.00 tot 15.30 uur. 

Wat is een Taalcafé?
In het Taalcafé verbeteren bezoekers hun Nederlands. Dat doen ze bijvoorbeeld in een gesprek, tijdens een spelletje of door te luisteren naar een spreker. Ook leggen bezoekers hier nieuwe contacten. Er is een vrije inloop en iedereen die aan zijn of haar Nederlands wil werken, is van harte welkom. Deelname is gratis.

De Taalcafés worden gerund door taalvrijwilligers van Taalhuis Walcheren die zich graag willen inzetten om anderen te helpen bij de Nederlandse taal.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0