De Vondst van Wim Hofman

Het Zeeuws maritiem muZEEum nodigt u uit aanwezig te zijn bij de opening van De Vondst door Wim Hofman. De opening is op dinsdag 14 februari om 9.00 uur in het bijzijn van Wim Hofman en een groep schoolkinderen.

Ter ere van de 75e verjaardag van Wim Hofman hebben Kunsteducatie Walcheren en Primas -scholengroep het initiatief genomen om Wim Hofman uit te nodigen om een reizende tentoonstelling samen te stellen voor basisschoolleerlingen in Zeeland. Wim Hofman heeft als gastconservator bijzondere vondsten uitgezocht om aan kinderen te tonen: stenen, schelpen, sleutels, stokken, scherven, spulletjes en nog heel veel meer. Door Bo de Jong is een prachtig lesboek voor basisscholen De Vondst bij de tentoonstelling gemaakt.

In de periode oktober 2016-juni 2017 is de pop-up tentoonstelling te zien voor kinderen van de basisscholen in heel Zeeland: Grote Pien en Kleine Pien te Koudekerke, het gemeentehuis te Tholen, het muZEEum dus, Wandelkerk te Middelburg en op locaties in Zeeuws-Vlaanderen. De Vondst staat tot eind maart in de Pakhuizen van het muZEEum. 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0