Blik op Vlissingen aflevering 17 - Radio 259

Via de rubriek Blik op Vlissingen (aflevering 17) seizoen 3 waren we op bezoek bij Radio 259 in de studio in Vlissingen.

Radio 259 ging op 1 januari 2009 van start met als doel het levenslied meer onder de aandacht te brengen.
Radio 259 is de lokale internetzender voor de gemeente Vlissingen, Middelburg, en Veere en is sinds 8 december 2016 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren.

Programmering
Via de lokale internetzender is dagelijks vooral Nederlandstalige muziek te beluisteren, maar ook bied deze radio een groot scala aan andere genres van muziek. Er word nog gewerkt aan diverse vaste rubrieken die wekelijks op vaste uren zal worden uitgezonden, 1 van deze rubrieken is ‘vraag het aan Fabian’ daar kan de luisteraar op de vrijdag en de zaterdagavond een plaatje aanvragen tussen 20.00 – 22.00 uur.

Vrijwilligers en sponsors
Radio 259 is ook nog op zoek naar vrijwilligers die het vooral leuk vinden om ‘radio te maken’ je kan je dan ook aanmelden hiervoor via de website van Radio 259. En verder is de lokale internetzender op zoek naar sponsoren die de radio zender willen ondersteunen, Radio 259 is een private organisatie die zonder subsidie steun geheel zelfstandig werkt. Aanmelden als vrijwilliger/sponsor kan via de website van Radio 259.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0