Zeeland Cruise Port lanceert nieuwe website en brochure

Als onderdeel van het marketingplan om meer cruiseschepen naar Zeeland te halen lanceert Zeeland Cruise Port een nieuwe website en brochure.

Zowel de brochure, die in de vorm van een handzaam boekje van bijna 50 pagina’s is uitgebracht, als de website hebben frisse maritieme kleuren als basis. Het lettertype komt uit de huisstijl van Zeeland Cruise Port en is aangevuld met een stoere en duidelijk leesbare letter waarmee de inhoudelijke teksten zijn vormgegeven. Er is veel en kleurrijk fotomateriaal gebruikt. Marijn van Nispen, directeur Zeeland Cruise Port: ‘We realiseren ons heel goed dat een eenvoudig vormgegeven brochure vaak meteen in de prullenbak belandt. Vandaar dat we, op advies van Nelleke Launspach van Business Class Connect die ons ondersteunt met de nieuwe marketing aanpak, gekozen hebben voor een handzaam boekje.

Het boekje is Engelstalig en gaat eind deze week mee naar de beurs in Fort Lauderdale waar we met een groot aantal rederijen in gesprek komen. We kunnen dan ook meteen naar onze website verwijzen die dezelfde frisse uitstraling heeft als de nieuwe brochure maar meer nautische informatie bevat zoals diepgang en de uitstekende bereikbaarheid van onze cruiseterminals in Vlissingen. Dat zijn er op dit moment drie: De Buitenhaven die dicht bij het centrum van Vlissingen ligt, de Zeeland terminal ook wel Quarleshaven genoemd en Port Bijleveld.’

De website en de brochure maken deel uit van een totaalaanpak die over enkele maanden nog wordt versterkt met een nieuwe bedrijfsfilm van vijf minuten en een glossy cruisegids met daarin alle excursiemogelijkheden in Zeeland, tips en achtergrondverhalen. ‘Het leuke is dat alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn’, zegt commercieel manager Wendie Lindgreen. ‘Met deze totaalaanpak kunnen we al het moois dat Zeeland te bieden heeft op verschillende manieren onder de aandacht brengen van zowel de rederijen als de passagiers. We hebben veel te bieden: historische steden zoals Middelburg, Veere en Zierikzee, een grote verscheidenheid aan musea, winkels en schitterende natuurgebieden. We mogen trots zijn op onze Oosterscheldewerken, onze stranden en duinen en wat we gastronomisch te bieden hebben. We doen daarmee niet onder voor Frankrijk en België.

Sterker nog, veel van de producten uit de Zeeuwse wateren en van het land worden naar onze buurlanden geëxporteerd. Voor onze internationale gasten is dat natuurlijk fantastisch om te zien, mee te maken en te proeven als ze een bezoek brengen aan de verschillende locaties.’

Wie zelf een kijkje wilt nemen hoe Zeeland Cruise Port de rederijen en passagiers van de cruiseschepen informeert en enthousiasmeert kan inloggen op www.zeelandcruiseport.nl Onder ‘Nieuws’ is daar ook het brochureboekje te zien.

Website  Zeeland Cruise Port

Commentaar schrijven

Commentaren: 0