Actiegroep Nollebos-Westduinpark roept op om menselijk lint te vormen

De actiegroep Red Nollebos-Westduinpark roept mensen op om zondagmiddag 19 maart om 14.30 uur bij het saunagebouw in het Nollebos in een vierkant te gaan staan om de gemeenteraad en de rest van de wereld te laten zien dat ze 'een blok vormen' tegen de bouw van vakantiehuisjes in het bos.

De actiegroep is tegen grootschalige bebouwing en aantasting van het Nollebos-Westduinpark in Vlissingen. Er zijn minimaal 1000 mensen nodig om deze eenmalige fotosculptuur zichtbaar te maken voor de politiek in Vlissingen. Voor meer informatie zie de Facebookpagina red nollebos-westduinpark. Eerder werd er (4maart) een menselijk lint gevormd en geprotesteerd tegen de bouw van vakantiepark Brouwerseiland op de Brouwersdam, aan deze actie namen ruim 600 mensen deel.

Video

Facebook pagina - Red Nollebos-Westduinpark

Commentaar schrijven

Commentaren: 0