Namen Sena Performers Stage Bevijdingsfestival bekend

Eerder maakten we al bekend dat De Staat de Ambassadeur van de Vrijheid is op 5 mei 2017 in Vlissingen. Sena – de naburige rechtenorganisatie voor artiesten en producenten – creëert op 14 bevrijdingsfestivals een podium voor aanstormend muziektalent. Nu kunnen we bekend maken welke namen er op het Sena Performers Stage zullen staan.

De muzikale Tom Tukker opent het Sena Performers Stage van 12:30 tot 13:00 uur. Tom Tukker maakt melancholieke en romantische muziek die herkenbaar is door zijn fijne stem.

Om 14:00 uur staat SMBG - ‘Sawtu Boys Money Gang’  - op het podium. Hun hitsingle werd in minder dan een jaar tijd ruim 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube. De afgelopen jaren brachten diverse releases een flinke aanhang en een groot bereik. SMBG heeft ook al eens een knallend optreden gegeven in De Piek in Vlissingen.

Na dit optreden staan de winnaars van de Utrechtse Popprijs, The Brahms, om 16:00 uur op het podium. The Brahms werd benoemd tot 3FM Serious Talent en het nummer ‘Golden’ werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Ook wonnen de vier jongens de Sena Performers PopNL Award 2015.

Zorita is om 18:00 uur te zien op het podium. Zorita roert Pop, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane, en Folk-invloeden zorgvuldig door elkaar. De afgelopen jaren speelden ze op tientallen festivals, waaronder Oerol, Lowlands en Zwarte Cross.

De toonaangevende R&B singer-songwriter Linde Schöne was te zien in het voorprogramma van de Najaarstour van Diggy Dex. Om 20:00 uur staat ze op het Sena Performers Stage.

The Upsessions sluit het Sena Performers Stage af om 22:00 uur. Deze zevenkoppige band stond onder andere op Lowlands, Zwarte Cross, en in Paradiso en de Heineken Music Hall. Ook zijn hun tracks te horen in de Nederlandse film Rokjesdag.

Voor meer informatie over de optredens: www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl. Geef vrijheid door!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0