De Boekenboog geeft boeken gratis weg

Met ingang van 1 april 2017 sluit tweedehands boekenwinkel De Boekenboog de deuren in het Vlot aan de Bloemenlaan in Vlissingen. Per deze datum moeten alle huurders in het pand aan de Bloemenlaan verlaten, het pand moet leeg aldus de mededeling van de gemeente Vlissingen.

 

 

 

De sluiting is dan ook onherroepelijk. De vele vrijwilligers die betrokken waren bij de tweedehands boekwinkel hebben er grote moeite mee en zijn teleurgesteld. Vanaf donderdag 23 maart tot en met woensdag 29 maart worden de boeken gratis weggeven. Locatie Bloemenlaan 49 Vlissingen.

 

 

Webwinkel
De boekenboog gaat digitaal verder als webwinkel, De Boekenboog is een tweedehands winkel waar de boeken een tweede leven krijgen met een groot assortiment zoals: Zeeland, biografieën, kunst, geschiedenis, Nederlandse literatuur, thrillers, (vertaalde)romans, reisgidsen/verhalen, religie, esoterie, voeding, gezondheid, psychologie, filosofie, gedichten, kinderboeken, hobby, koken, cadeauboekjes en ook CD’s en DVD’s. Door de boeken tweedehands te verkopen bevorderd “De Boekenboog” duurzaamheid en leesplezier dat goed betaalbaar is, en dan met name voor mensen met een kleine beurs.

Website:  De Boekenboog

Commentaar schrijven

Commentaren: 0