Speelgoedbank Zeeland en 2nd Chance verhuizen naar Vlissingen

Sinds mei 2016 zijn de Speelgoedbank Zeeland en de Projectwinkel 2nd Chance gevestigd aan de Geerepassage 10 in Middelburg. Helaas moeten de Speelgoedbank Zeeland en de winkel gaan verhuizen in verband met de vestiging van nieuwe winkels in de Geerepassage. De Speelgoedbank Zeeland en de Projectwinkel 2nd Chance verhuizen uiterlijk 1 mei 2017 naar Vlissingen. Het nieuwe adres van de Speelgoedbank Zeeland en 2nd Chance is Lange Zelke 50 in Vlissingen. De Speelgoedbank Zeeland vestigt op dit adres ook haar sorteercentrum en magazijn, alsmede het uitgiftepunt van speelgoedpakketten voor haar klanten op Walcheren. Ook hopen wij dat u als klant 2nd Chance zal weten te vinden in Vlissingen.

De opbrengst van de Projectwinkel 2nd Chance wordt gebruikt om nieuw speelgoed te kopen voor de kinderen in Zeeland die te maken hebben met armoede. Dit nieuwe speelgoed wordt via de Speelgoedbank Zeeland aan deze kinderen ter beschikking gesteld.

Vrijwilligers voor de Speelgoedbank Zeeland en 2nd Chance in Vlissingen

Voor de Speelgoedbank Zeeland en de winkel van 2nd Chance in Vlissingen zijn ook nog vrijwilligers nodig. Wilt u graag meehelpen en het werk van 2nd Chance en de Speelgoedbank Zeeland ondersteunen, meld u dan aan als vrijwilliger. Dat kan via de volgende emailadressen

speelgoedbankzeeland@gmail.com of 2ndchancezeeland@gmail.com

Wij bieden u leuk en gevarieerd vrijwilligerswerk.

Bron: speelgoedbankzeeland.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0