Steun RTV Vlissingen met uw online aankopen

RTV Vlissingen is de (lokale internetzender) voor de gemeente Vlissingen en bestaat inmiddels 7 jaar sinds 2010. Dagelijks kunt u via onze website het laatste nieuws lezen uit Vlissingen.

RTV Vlissingen is een private organisatie en werkt dan ook geheel zelfstandig, zonder subsidies of steun van de provincie/overheid. Echter als organisatie waar ook diverse vrijwilligers bij betrokken zijn krijgen we geregeld te maken met diverse kosten die gemaakt moeten worden om nieuwsreportages te maken.

Aanschaf van camera’s, geluiddragers, en overige apparatuur, de hosting van de website etc. Om de onafhankelijke nieuwsgaring/reportages te garanderen voor de toekomst doen we een beroep op uw steun en aan allen die RTV Vlissingen een warm hart toe dragen.

Online bestellen
Op onze website (onderaan) staat een banner van SponsorKliks, door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert voor RTV Vlissingen een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. En via uw aankoop steunt u RTV Vlissingen. Ook is het mogelijk vriend te worden van RTV Vlissingen.

Video

Lees meer via www.rtvvlissingen.nl

Commentaar schrijven

Commentaren: 0