Uitreiking titels tijdens de finale Miss Beauty of Zeeland 2017

Zaterdag 6 mei vond in Arneville te Middelburg de finale van Miss Beauty of Zeeland plaats. Deze avond zijn er maar liefst drie mooie titels uitgereikt, te weten Miss Teen of Zeeland (15-18 jaar), Miss Beauty of Zeeland (19-26 jaar) én finalist Miss World Zeeland (18-26 jaar). Ook zijn er vier speciale titels uitgereikt.

Gedurende verschillende ronden (introductieronde, bikinironde én gala-vragenronde) presenteerden de 16 finalisten zich aan het publiek en juryleden.

Patricia van Klinken (16 jaar) uit Nieuwerkerk mag zich Miss Teen of Zeeland 2017 noemen en Rebecca Yuen uit Colijnsplaat mag zich Miss Beauty of Zeeland 2017 noemen. Beide dames dingen nu mee voor de nationale titels Miss Teen en Miss Beauty of the Netherlands. Deze finale zal in september plaats vinden. Renee Spuesens (22 jaar) uit Hansweert is dé Zeeuwse finalist die kans maakt op de titel Miss World Netherlands. Deze finale vindt plaats in juni.

Miss Photogenic of Zeeland is Jessie Stapelkamp (17 jaar) uit Bruinisse; zij wist zich het beste te uiten voor de lens van onze fotografen. Rebecca Yuen heeft naast de hoofdtitel ook de speciale titels Miss Media of Zeeland, Miss Popularity of Zeeland én Miss Charity of Zeeland gewonnen.

Rebecca Yuen heeft zich de afgelopen twee maanden ontzettend goed geprofileerd in de media, wist de meeste stemmen binnen te halen bij het publiek én heeft het meeste geld ingezameld voor Stichting Haarwensen. Samen hebben de 16 dames maar liefst €5683,46 binnengehaald; een recordbedrag voor
een provincie!

De komende periode zullen de drie winnaressen workshops krijgen, fotoshoots hebben en zich inzetten voor het goede Doel Stichting Haarwensen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0