Vlissingen in Bruisend Horeca

Afgelopen zondag 7 mei 2017 begon weer een nieuw seizoen van Bruisend Horeca via SBS6!

De presentatoren gingen langs via de meest uiteenlopende horecagelegenheden. In deze nieuwe aflevering reisde het team van SBS 6 af naar Zeeland, waar gastronomisch expert Nelleke Launspach ons meenam langs de mooiste plekjes van Zeeland, Vlissingen, Middelburg, Veere en Zierikzee.

Bekijk hier de volledige aflevering van Bruisend Horeca van SBS 6. Jeroen Smits begint bij Cups and Leafs, een restaurant in Haarlem wat een thee ervaring biedt van oudsher. Anouk van Kooijk gaat langs bij Restaurant Het Ambacht in Heerenveen. Zij gaat in gesprek met de chef kok van het restaurant. Hier kan je genieten van een goed gecombineerde gangenmenu, voornamelijk opgesteld uit Friese streekproducten. Jeroen leert meer over het kassasysteem van Easykassa.nl, waarmee de bestellingen in een horecazaak sneller verwerkt kunnen worden. Met Verbunt Wijnkopers gaan we helemaal naar Argentinië. Peter zal ons vertellen over het wijnhuis Salentijn en haar wijnen. 

Bekijk hier de laatste aflevering van 7 mei 2017. 

Website: Bruisend Horeca

Commentaar schrijven

Commentaren: 0