Groot aantal lopers namen deel aan tweede editie City Trail

Na het grote succes van vorig jaar namen ook dit jaar weer ruim 1100 lopers en wandelaars deel aan de City Trail Vlissingen. De routes van zes en negen kilometer, waarbij de stoet renners en wandelaars ook dwars door gebouwen gingen, was afwisselender dan die van vorig jaar. Om 14.30 klonk het startschot bij Het Vooronder/Het Arsenaal in Vlissingen.

Het is de organisatie (Stichting MadMen) ook dit jaar wederom gelukt om een route te bedenken langs karakteristieke plekjes, verrassende passages en mooie stekjes van Vlissingen. Het pad bracht de deelnemers onder andere langs (en door!) de Oostbeer, de Petruskerk, het van Doesburgcentrum, de Sint Jacobskerk, Boekhandel t’ Spui, De Herberg en de Kazematten.

Belevenis
City Trail Vlissingen is een belevenis. Hardlopend of wandelend, kent geen tijdsregistratie, hoe langer men erover doet hoe meer men geniet is het motto. De volledige route met alle locaties (ruim 15) telt 9 km, is dit iets teveel van het goede kom men ook kiezen voor de kortere route van 6 km.City Trail is een loop voor de lol, niet voor de eindtijd, maar de meesten nemen het toch serieus.

Toeschouwers
Aan de toeschouwers was ook gedacht, de route ging langs de vele terrassen die Vlissingen rijk is en bood de toeschouwers dan ook voldoende mogelijkheden om de deelnemers aan te moedigen.

Website: City Trail Vlissingen

Video: RTV Vlissingen
   

Reactie schrijven

Commentaren: 0