Vlissingen Vlooit trok duizenden bezoekers

Afgelopen donderdag Hemelvaartsdag was de 1e dag van Vlissingen Vlooit (25 en 26 mei), een  nieuw evenement georganiseerd door Louk Peperkamp en Marco Evenhuis ook wel bekend van Cuisine Machine. Je kon deze dag in de Machinefabriek en ook buiten naar hartenlust van alles bij elkaar vlooien.

Vlissingen Vlooit is een grote, gezellige, vlooienmarkt waar je van alles aantreft op het gebied van kitsch tot vinyl & vintage, van afgedragen tot zelfgemaakt. Vandaag vrijdag kun je ook nog terecht om van alles en nog wat bij elkaar te vlooien. Het nieuwe evenement trok de eerste dag al duizenden bezoekers naar de Machinefabriek in Vlissingen.
Video Zeelandnet

Monty van Belzen op accordeon (video)

Tijdens de eerste dag van Vlissingen Vlooit zorgde Monty van Belzen voor de muzikale omlijsting
met zijn accordeon. Monty is een veelzijdige accordeonist; hij verleende muzikale medewerking
aan uitvoeringen van diverse toneelverenigingen en begeleidt het Scheldeloodsenkoor en Smart-
lappenkoor Scharretjoe uit Vlissingen.Sinds oktober 2016 is hij dirigent van Shantykoor Neptunus
uit Kerkwerve.

Website - Monty van Belzen

Reactie schrijven

Commentaren: 0