Zeeland Beach Classics op het Badstrand Vlissingen

Van 22 tot en met 28 mei werd op het Badstrand Vlissingen de eerste officiële editie van de Zeeland Beach Classics georganiseerd.

Zondag was de laatste dag van Zeeland Beach Classics en werden de finales gespeeld. Naast beachvolleybal stonden deze week in Vlissingen ook beachsoccer, beachtennis en bossaball op zowel recreatief als professioneel niveau op het programma. Blikvangers tijdens de Eredivisie Beachvolleybal waren de (inter)nationale beachvolleyballers. De afgelopen week waren de weersomstandigheden ideaal, zon en zomerse temperaturen. De organisatie van Zeeland Beach Classics koestert de ambitie om op termijn het grootste beachevent van Europa te worden. Volgend jaar zal aan het evenement rugby en handbal worden toegevoegd.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0