Cuisine Machine 3e editie gaat van start vanaf 2 juni

Vrijdag 2 juni t/m 5 juni gaat de derde editie van Cuisine Machine van start,het grootste gratis culinaire carnaval van Nederland.

Tientallen (35) foodtrucks, eetkraampjes/toko’s bezetten het terrein het komende (Pinkster) weekend in Vlissingen in en rond de Machinefabriek.

Vier dagen muziek en eten uit restaurants uit de buurt en van heel ver weg, podia met bandjes en dj's, springkussens en een hoop ander vertier.Een trend is de foodtruckversie van bekende restaurants uit de omgeving zoals Scherp, Honeypie, De Gouden Bock en La Piccola Italia. De Visserskade is vertegenwoordigd door de viskraam van de VLI-25. Het festival begint vrijdagmiddag met de B2Borrel vanaf 16.00 uur. De vorige editie 2016 trok ruim 20.000 bezoekers naar Vlissingen die Cuisine Machine bezochten.

Wat
Cuisine Machine is het grootste GRATIS culinaire carnaval van Nederland. In en rond de industriële Machinefabriek in het centrum van Vlissingen, op het terrein van voormalige scheepswerf De Schelde, vind je 2 3 4 5 juni 2017 tientallen foodtrucks en eetstandjes, podia met bandjes en dj's, springkussens en een hoop ander vertier.

Waar
Je vindt de Machinefabriek aan de De Willem Ruysstraat in Vlissingen. Je kunt er vanaf vrijdag 2 juni 17u het hele weekend gratis parkeren. Aan de overkant van het Dok, aan de Steenen Beer, sta je de eerste drie uur altijd gratis. Het makkelijkste is om met de trein naar Vlissingen te komen. Vanaf het NS-station is het festivalterrein tien minuutjes lopen.

Kosten
De entree is GRATIS, alle attracties en entertainment zijn GRATIS en, als je even oplet, is parkeren ook GRATIS. Alleen voor glazen vragen we een kleine vergoeding; zie onder. Bij de foodtrucks en eetstandjes betaal je CONTANT. Neem dus genoeg cash mee, al kun je bij de kassa tegen een kleine vergoeding geld opnemen. Je betaalt ongeveer tussen de twee en de acht euro voor iets lekkers, met een paar sjieke uitschieters naar boven. Voor drinken werken we met MUNTJES. Eén muntje kost € 2,50 en je koopt voor eenmalig een half muntje eerst een hardplastic glas. Dat mag je houden, inleveren, wat je wilt. Zo zorgen we voor het milieu en zorgen we ervoor dat je GEEN ENTREE hoeft te betalen! De kassa vind je in de Machinefabriek, naast de centrale bar. Je kunt bij ons pinnen om muntjes te kopen (al gaat cash sneller) en tegen een kleine toeslag geld opnemen.

Wanneer
Cuisine Machine duurt vier dagen. De tijden zijn onder voorbehoud: -vrijdag 2 juni van 14 tot 00u
-zaterdag 3 juni van  12 tot 00u
-zondag 4 juni van    12 tot 00u
-maandag 5 juni van 12 tot 22u

Bekijk de video promo

Website
Cuisine Machine