Presentatie werken in de cloud

Dinsdag 6 juni is er om 14.00 uur in Bibliotheek Vlissingen een presentatie over de mogelijkheden van dataopslag in de cloud. Microsoft, Google en Apple bieden hun klanten een mogelijkheid om gegevens in de ‘cloud’ op te slaan.

Apparaten als pc’s, tablets en smartphones hebben dan altijd en overal toegang tot deze centraal opgeslagen gegevens. In de presentatie wordt aandacht besteed aan de voordelen en de risico’s van werken en opslaan in de cloud. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om het één en ander zelf toe te passen en uit te proberen. Voorwaarde is wel dat men over een account beschikt van Microsoft Google of Apple. De presentatie is in handen van Henk Keulemans en Arie Manintveld van Seniorweb, vrijwilligers bij de Bibliotheek.

Aanmelden cursus
Er is plek voor 15 personen. De cursus is gratis, aanmelden bij de Digidesk in de Bibliotheek of via cursus@vlissingen.nl

Reactie schrijven

Berichten: 0