Welkomstkorting in heropende winkel Charles Vögele

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Charles Vögele Switzerland failliet gegaan was. Gisteren 1 juni werd het filiaal aan de Glacisstraat weer geopend. Gelukkig voor de medewerkers en alle klanten zal de winkel in augustus/september worden omgebouwd naar een prachtig nieuw concept met allemaal nieuwe merken.

Het vertrouwde Charles Vögele merk blijft behouden, en zal een belangrijk onderdeel van het aanbod blijven. Vanaf heden zult u al kennis kunnen maken met vele nieuwe merken. Zoals voor de dames Clarissa, Fry Day, en In Linea. En voor de heren zijn er merken als Basefield, Commander, Pierre Cardin en Ted Lapidus. Ter kennismaking krijgt u van ons een welkomstkorting totdat het nieuwe concept volledig geïntegreerd is in onze winkel (s).