Cuisine Machine 3e editie trekt weer vele bezoekers naar Vlissingen

Vrijdag 2 juni ging de derde editie van Cuisine Machine van start,het grootste gratis culinaire carnaval van Nederland.

Op de eerste dag (opening) trok het evenement al vele honderden bezoekers naar Vlissingen. Tientallen (35) foodtrucks, eetkraampjes/toko’s bezetten het terrein het komende (Pinkster) weekend in Vlissingen in en rond de Machinefabriek.  Het festival duurt nog tot en met 5 juni. Vier dagen muziek en eten uit restaurants uit de buurt en van heel ver weg, podia met bandjes en dj's, springkussens en een hoop ander vertier.Een trend is de foodtruckversie van bekende restaurants uit de omgeving zoals Scherp, Honeypie, De Gouden Bock en La Piccola Italia. De Visserskade is vertegenwoordigd door de viskraam van de VLI-25. De vorige editie 2016 trok ruim 20.000 bezoekers naar Vlissingen die Cuisine Machine bezochten.

Druk weekend
Het word een druk weekend voor Vlissingen, vandaag zaterdag start ook weer de jaarlijkse Colour By The Sea het leukste en kleurrijkste Running festival van Nederland.

Website Cuisine Machine

Website Colour By The Sea

Reactie schrijven

Commentaren: 0