Topdrukte Cuisine Machine tijdens 1e pinksterdag

Het festival (derde editie) trok 1e pinksterdag een top aantal bezoekers naar Vlissingen, alle beschikbare parkeerruimte op en rond het festivalterrein waren bezet.

Voor de bezoekers die per fiets kwamen waren er ruimschoots stallingsplaatsen beschikbaar. In de Machinefabriek was het ontzettend druk, maar ook op het buitenterrein was het aanschuiven bij de Foodtrucks.

Zo stond je geregeld in de rij als je iets wou bestellen, maar de sfeer was gemoedelijk en vooral gezellig. Ook voor de kinderen was er volop vermaak op het festivalterrein. Cuisine Machine is het grootste culinaire carnaval van Zuidwest – Nederland georganiseerd door materiaalman Louk Peperkamp die het festival samen met marktmeester Marco Evenhuis organiseert.

Vier dagen muziek en eten uit restaurants uit de buurt en van heel ver weg, podia met bandjes en dj's, springkussens en een hoop ander vertier. De vorige editie (2016) trok ruim 20.000 bezoekers naar Vlissingen die Cuisine Machine bezochten.

Video

Bekijk ook - Weer grote belangstelling voor Cuisine Machine

Lees ook - Vlissingen in de top 9 leukste steden van Nederland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0