Onderzoek naar het steunen van toerisme Walcheren

Hoe denk jij over het toerisme in Zeeland? Heb jij genoeg inspraak in toeristische ontwikkelingen? Doe mee aan dit onderzoek en laat je stem horen!

Beste inwoner van de steden Veere, Domburg, Vlissingen en Middelburg,

Voor mijn afstudeerscriptie van de opleiding toerisme aan de universiteit van Wageningen en NHTV in Breda, wil ik graag jullie percepties over toerisme in jullie omgeving willen onderzoeken. Graag wil ik jullie uitnodigen om mijn vragenlijst in te vullen om zo deel
Foto: Samantha Faes
te nemen aan mijn onderzoek in Walcheren. Zelf (Samantha Faes), ben ik geboren en getogen in Zeeland in het dorp Heinkenszand. Ik vind Zeeland geweldig om op vakantie te gaan, daarom heb ik besloten om mijn onderzoek in de mooiste provincie van Nederland te houden.

Wil je toerisme in jouw omgeving ook verbeteren en dat er ook naar de jouw mening wordt geluisterd als het gaat om toerisme? Vul dan nu mijn vragenlijst in!