Cruiseschip MS Nautica weer vertrokken uit Vlissingen

Na een bezoek van 1 dag aan Zeeland verliet Cruiseschip MS Nautica van NCL/Oceania woensdagavond rond 20.30 uur de Bijleveldhaven in Vlissingen - Oost. En passeerde daarna de Boulevard van Vlissingen om koers te zetten naar Amsterdam.

De MS Nautica arriveerde woensdagmorgen, de passagiers (voornamelijk uit de Verenigde Staten) werden na aankomst met bussen van AMZ, aangeboden door de gemeente Middelburg, vervoert naar het historische centrum van Middelburg die dit jaar haar 800-jarig bestaan viert. De passagiers konden hun hart ophalen aan de schitterende historische panden, de vele bijzondere winkeltjes en een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Zeeuws Museum, het Oude Stadhuis en het Abdijplein.

Zeeland Cruise Port had in het centrum van Middelburg een zonnetreintje beschikbaar gesteld die een aantal van de buitenlandse gasten comfortabel door de binnenstad vervoerde. Bij terugkeer naar het schip was er een pop-up shop waar zij hoogwaardige souvenirs konden kopen.

Lees ook - Zeeland Cruise Port onthaalt zeecruise passagiers

Bekijk - Oceania Cruises' Nautica - Video

Reactie schrijven

Berichten: 0