Cruiseschip MS Prinsendam aangekomen in Vlissingen

Vanmorgen om 06.00 uur is de MS Prinsendam van Holland America Lines aangekomen in de Bijleveldhaven Vlissingen - Oost voor een bezoek aan Zeeland.

De passagiers worden na aankomst met bussen van AMZ, aangeboden door de gemeente Middelburg, vervoerd naar het historische centrum van Middelburg die dit jaar haar 800-jarig bestaan viert. Daar kunnen de bezoekers die  voornamelijk uit de Verenigde Staten komen, hun hart ophalen aan de schitterende historische panden, de vele bijzondere winkeltjes en een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Zeeuws Museum, het Oude Stadhuis en het Abdijplein. Een terrasje pakken met dit fraaie zomerweer zal ook zeker gebeuren. Zeeland Cruise Port heeft in het centrum van Middelburg een zonnetreintje beschikbaar gesteld die een aantal van de buitenlandse gasten comfortabel door de binnenstad vervoert.

De passagiers worden onthaald op een bezoek aan Middelburg en bij terugkeer naar het schip is er een pop-up shop waar zij hoogwaardige souvenirs kunnen kopen. Wie belangstelling heeft hoe Zeeland Cruise Port de rederijen en passagiers van de cruiseschepen informeert kan inloggen op www.zeelandcruiseport.nl
 

Reactie schrijven

Commentaren: 0