RTV Vlissingen sinds 2010 de lokale televisie (internetzender) voor Vlissingen

Sinds 2010 heeft Vlissingen als enige stad op Walcheren een eigen lokale televisie (internetzender) en daar mogen we best trots op zijn.

En we zijn we als organisatie al 7 jaar actief, RTV Vlissingen is een private organisatie en werkt dan ook geheel zelfstandig, zonder subsidies of steun van de provincie/overheid.
Hierdoor kunnen we geheel onafhankelijk en transparant nieuws brengen. Met ingang van 1 juli is de website van RTV Vlissingen geheel vernieuwd. Via de indexpagina geven we u een volledig overzicht van het nieuws uit Vlissingen. Zoals het laatste nieuws, video, twitter berichten, alarmmeldingen hulpdiensten (P2000), en de uitagenda/evenementen die plaats vinden in de gemeente Vlissingen. Kortom een website die u dagelijks moet bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Stad Vlissingen.

Vrijwillgers/aanmelden
RTV Vlissingen werkt met een aantal vrijwilligers, bij deze zijn we dan ook nog op zoek naar mensen die ons team willen ondersteunen. Vindt je het leuk om in teamverband reportages/interviews af te nemen als presentatrice of presentator neem dan contact op met RTV Vlissingen.

Vriend worden
Ook is het mogelijk vriend van RTV Vlissingen te worden, zo kunt ons initiatief steunen met een geldelijke bijdrage. Of bestel een artikel via SponsorKliks via de webwinkels Bol.com, Coolbue etc, elke aankoop bij een van deze bedrijven levert voor RTV Vlissingen een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. En via uw aankoop steunt u RTV Vlissingen. Meer informatie hierover leest u via de website www.rtvvlissingen.nl Plaats deze site in uw favorieten en blijf zo op de hoogte van al het dagelijkse nieuws uit uw stad!

Studio ruimte
RTV Vlissingen is met ingang van 17 juli op zoek naar een (kosteloze) studioruimte in Vlissingen, sinds enkel jaren waren we gevestigd in de Bibliotheek Vlissingen. Maar met ingang van 17 juli komt deze ruimte te vervallen. Bij deze doen we dan ook een beroep op Stichtingen, Organisatie (s) die ons de mogelijkheid kunnen bieden om onderdak te vinden en eventueel een samenwerkingsverband aan kunnen gaan via RTV Vlissingen. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen op onze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0