Rommelroute in wijk Pauwenburg

Bewoners van de wijk Paauwenburg in Vlissingen organiseren op zaterdag 8 juli weer een rommelroute in een gedeelte van de wijk Paauwenburg. “Wat is er nou leuker en makkelijker dan rommel verkopen vanaf je eigen voortuin of garagepad?” aldus Michaela Borgeling, een van de organisatoren.

Ze kwamen op het idee naar aanleiding van andere rommelroutes in Oost-Souburg en de wijk Vredehof. “Daar was het een groot succes en dat was voor ons een goede reden om het ook te organiseren”. De rommelroute is overigens niet in de hele wijk Paauwenburg. “Het is voor ons de tweede keer, dus we wilden klein en overzichtelijk beginnen. Vorig jaar was het een succes. En ook dit jaar hebben we ruim 60 aanmeldingen. Mocht het ook dit jaar weer een succes zijn, dan kunnen we altijd nog kijken of we uitbreiden”, aldus Marieke Heinen die ook in de organisatie zit. “Iedere deelnemer krijgt ook een raamposter opgestuurd.

Leuk om te zien dat deze posters steeds zichtbaarder worden in de wijk”. Kinderopvang De Tuimelaar heeft zijn gebouw beschikbaar gesteld voor een bakje koffie, iets lekkers en een sanitaire stop. “Er kan bijna niets meer mis gaan, alleen het weer nog”. Op de Facebookpagina van de rommelroute staat een kaartje welke straten meedoen. Bewoners kunnen zich opgeven via rommelpaauw@gmail.com. De route begint om 09.00 en duurt tot 14.00. Toegang is natuurlijk gratis. Kijk voor meer info op www.facebook.com/rommelroutepaauwenburg.