Zomersluiting Bibliotheken Vlissingen en Oost-Souburg

De Vlissingse vestigingen van de Bibliotheek aan de Spuistraat en de Kanaalstraat (Oost-Souburg) sluiten per 17 juli.

In de week van 8 september opent ZB| Bibliotheek Vlissingen in CCXL aan de Spuikomweg in Vlissingen haar nieuwe onderkomen. In Oost-Souburg komt op termijn een uitleenpunt.
© Foto: Multranet
Op dit moment is de locatie nog niet bekend. Om de verhuizing naar CCXL te organiseren, zijn de bibliotheken in Oost-Souburg en Vlissingen deze zomer gesloten van 17 juli tot 8 september. Alle afhaalpunten in Vlissingen en Souburg vervallen per 14 juli. Vanaf 8 september is ZB| Bibliotheek Vlissingen in CCXL aan de Spuikomweg de afhaallocatie voor Vlissingen en Oost-Souburg.

Reserveringen
Vanwege de sluiting kunnen bibliotheekleden vanaf 1 juli geen boeken meer aanvragen en laten bezorgen in Vlissingen. Wel kunnen onbeperkt voor de sluiting op 17 juli boeken geleend worden. Alle leden die iets reserveren via de catalogus kunnen hun reserveringen van 1 juli tot 8 september ophalen bij ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. Tot en met 15 juli kunnen leden nog wel boeken ophalen in ‘t Spui en t/m 14 juli in Oost-Souburg. De klant wordt benaderd als boeken voor die tijd niet beschikbaar zijn. ZB in Middelburg is de hele zomer open.
 
Taalhuis Walcheren en internetcafé in de zomer open
Van 17 t/m 31 juli blijft Taalhuis Vlissingen open op maan- en woensdagen van 14.00-16.00 uur. De locatie is ‘De Leestafel’ aan de Oude Markt. Deze ruimte is bereikbaar via Boekhandel ’t Spui. In juli en augustus zijn er geen taalcafés. Voor overige data en informatie, zie www.taalhuiswalcheren.nl. In ‘De Leestafel’ is ook het internetcafé en een printfaciliteit. Er zijn 4 pc’s + wifi beschikbaar tijdens de openingstijden van de boekhandel.
 
Nieuwe openingstijden
In de nieuwe vestiging in CCXL zal ZB| Bibliotheek Vlissingen alle dagen van de week geopend zijn. Maandag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Medewerkers om te assisteren en vragen te beantwoorden zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag. Op deze webpagina houdt de Bibliotheek klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden veel gestelde vragen beantwoord.