Hulpdiensten zoeken vermist persoon in de Binnenhaven

In de nacht van vrijdag naar zaterdag rond 01.00 uur zijn een groot aantal hulpdiensten ingezet na een melding van een vermiste vrouw.

Volgens Veiligheidsregio Zeeland zou het gaan om een vermiste persoon die vermoedelijk te water is geraakt in de Binnenhaven in Vlissingen. Aan de Koningsweg, ter hoogte van de bedrijfsloods van Amels, vonden 2 agenten de fiets van de vermiste vrouw. De agenten vreesden het ergste, de vrouw had eerder die avond in depressieve toestand het huis verlaten, waarop de agenten de hulpdiensten alarmeerden. De brandweer rukte direct uit met twee duikploegen, een hoogwerker en een tankautospuit. Ook stonden twee ambulances gereed voor als de vermiste medische zorg nodig had. Een uur later werd de vrouw in goede gezondheid teruggevonden door politieagenten, op een andere locatie in Vlissingen. De vrouw werd opgevangen en krijgt psychische hulpverlening. Rond 02.15 uur keerde de brandweer weer terug naar de kazerne, de duikers zijn niet meer te water geweest.

Video