Deltaband marcheert over strand en de Boulevard

De Deltaband verzorgt op zaterdag 22 juli 2017 een mars over de Boulevards Evertsen en Bankert in Vlissingen.

Deze presentatie is (bijna) het einde van een lange periode van voorbereiding op deelname van de Deltaband aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade op zaterdag 29 juli. De mars start om 14.30 uur bij het repetitielokaal van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen aan de Ridderspoorlaan. Uiteraard zullen de marsen die aan de beoordeling van de jury in Kerkrade worden voorgelegd te beluisteren zijn. Als echte Vlissingse band is de Deltaband verbonden met de zee en het strand. Daarom marcheert de band ook over het strand en wordt een muziekstuk gespeeld met de voeten in de zee. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door de Vlissingse Ondernemers Centrale. De Deltaband staat onder leiding van haar tambour-maître Michel Broers.

Website

Reactie schrijven

Commentaren: 0