Da-Xin stopt na verbouwing met wokken

Het Chinees Specialiteiten Restaurant Da-Xin (betekent zoveel als 'Geluk Halen') in Vlissingen is sinds 1 mei 2017 gesloten wegens verbouwing.

Vanaf 1983 nam de familie Hu Hotel Maldegem over, en sinds dien werd Da-Xin een culinair begrip in Vlissingen en omstreken.

De Chinese gastvrijheid stond altijd voorop van de familie Hu en medewerkers waarmee zij al meer dan 30 jaar haar gasten verwelkomt. In 2003 introduceerde Da-Xin het tegenwoordig zo populaire wokken. Drie van de vier zalen werden aangepast, zodat koks hier ter plekke het eten voor de gasten kunnen bereiden.

Dubbel gevoel
Het steeds perfect aan voelen met welke nieuwe smaken en gerechten zij de gasten konden verwennen en verwelkomen was een succesformule van het Chinees Specialiteiten Restaurant in Vlissingen waarmee zij al meer dan 30 jaar haar gasten verwelkomt. Na 14 jaar gaat de wok bij Da-Xin dicht, op 30 april kon er voor de laatste keer worden gewokt in Da-Xin. Een dubbel gevoel, maar we kijken ook uit naar het nieuwe restaurant wat binnenkort weer zal openen. De wok gaat helaas weg, maar er komt veel nieuws en lekkers voor in de plaats!

Nieuw logo
Via de facebook pagina van Da-Xin wordt alvast een nieuwe logo gepresenteerd.