Bioscoopfilms bekijken via film gemist

Nieuw bij CineCity, de nieuwste films kun je nu ook thuis bekijken, laat de bioscoop weten via een bericht op de site.

De nieuwste films, die kijk je natuurlijk het liefst op het grote doek voor een ultieme beeld- en geluidservaring, maar sommige films zijn zó goed dat je ze thuis nog wel eens wilt kijken. Of er zijn een paar weken voorbij gegaan en je hebt de film in de bioscoop… juist, gemist. Geen paniek, daarvoor is er Film Gemist. Hier kun je films kijken waar en wanneer je maar wilt. Ga op zoek naar je favoriet en kies uit ons aanbod van duizenden filmtitels, laat je inspireren door ons nieuwste aanbod of kijk wat andere gebruikers leuk vinden in de Top Tien. De films zijn terug te zien/kijken via MovieMax. Je moet alleen nog zelf voor de popcorn zorgen.

Website CineCity