Food Republic Da Xin maakt nieuw concept bekend

Het Chinees Specialiteiten Restaurant Da-Xin (betekent zoveel als 'Geluk Halen') in Vlissingen is sinds 1 mei 2017 gesloten wegens verbouwing.

Vanaf 1983 nam de familie Hu Hotel Maldegem over, en sinds dien werd Da-Xin een culinair begrip in Vlissingen en omstreken. De Chinese gastvrijheid stond altijd voorop van de familie Hu en medewerkers waarmee zij al meer dan 30 jaar haar gasten verwelkomt. In 2003 introduceerde Da-Xin het tegenwoordig zo populaire wokken. Drie van de vier zalen werden aangepast, zodat koks hier ter plekke het eten voor de gasten kunnen bereiden. Aan dit vertrouwde concept is hier nu na lange tijd een einde aangekomen. 

Naam veranderd
De naamgeving is na de verbouwing ook veranderd van Chinees Specialiteiten Restaurant Da-Xin in Food Republic Da Xin. Na een lange tijd (van verbouwen) kunnen we eindelijk ons nieuwe concept bekend maken! In ons vernieuwde restaurant zullen er drie nieuwe thema’s aanwezig zijn: Chinees, Koreaans en Thais.

Nieuw concept
De Chinese maaltijden zullen authentieke Chinese gerechten zijn. Hiernaast hebben wij straks ook Chinese dim sum, ‘all you can eat’ en à la carte. Er komt een Koreaanse barbecue en ‘all you can eat’. Hierbij heb je koude en warme gerechten. Bij het Thaise eten komt er ook een ‘all you can eat’. Iedereen is vrij om te kiezen tussen Chinees, Koraans en Thais bij de ‘all you can eat’.

Nieuwe website
Ook willen wij aankondigen dat wij een nieuwe website hebben voor Food Republic Da Xin. Deze website is: www.foodrepublicdaxin.nl Hier is nu al informatie te vinden over de verbouwing en Food Republic Da Xin.

Lees ook - Da-Xin stopt na verbouwing met wokken

Website

Facebook