Bekijk De Gevangentoren Suite in 360 graden

Sinds kort is er een uniek bedrijfsfilmpje gemaakt van De Gevangentoren Suite waar je met gebruikmaking van je smartphone of tablet 360 graden kunt rondkijken in de suite.

Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds kort kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite. Vanuit bed eindeloos turen over de Westerschelde en de boulevard, zeeschepen varen werkelijk op een steenworp afstand aan je voorbij. De Gevangentoren maakte deel uit van de stadspoort van Vlissingen, in de 15e en 16e eeuw. Na een bewogen bestaan werd het monument in 1974 omgetoverd tot een kwaliteitsrestaurant, volgens TripAdvisor het beste restaurant van Vlissingen, met sinds kort een luxe suite. De rijke historie is hier verankerd in de torenspits en de unieke kantelen, van waarachter je kunt uitkijken op het aangrenzende strand, de boulevard of zelfs de stad Middelburg. Met een overnachting in deze bijzondere kamer lig je dus mooi even in het hart van de Nederlandse geschiedenis.

Website - De Gevangentoren Suite

Reactie schrijven

Commentaren: 0