Vlissingen Zingt voor het 10e jaar uit volle borst

Een evenement wat sinds 2008 wordt georganiseerd door de Stichting Zomerfestival Vlissingen en Nederland Zingt Mee, en is het grootste meezingfeest op het Bellamypark in Vlissingen.

Het is een evenement voor iedereen die graag zingt, vals als een kraai of zuiver als een nachtegaal, dat maakt niets uit bij Vlissingen Zingt! Het evenement is voor iedereen van jong tot oud. Op het podium staat een ‘koor’ van podiumzangers alias sfeermakers, waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden.

De podiumzangers brengen iedereen in de juiste sfeer. En op een groot scherm naast het podium worden de teksten van de liedjes geprojecteerd en ook krijgen alle bezoekers een krantje met alle liedjes, dus smoesjes om niet mee te zingen zijn er niet. Vlissingen Zingt viert komende editie (2017) een decennium!

Vlissingen zingt 10 jaar!
Al tien jaar zingt Vlissingen uit volle borst op het Bellamypark. Dus zorg dat je erbij bent dit jaar, Vlissingen Zingt is op zaterdag 5 augustus 2017 en opent om 19.30 uur en duurt tot laat in de avond.

Video archiefbeelden 2015

Website: Vlissingen zingt

Facebook

Reactie schrijven

Commentaren: 0