Uitslaande brand in woning Nieuw Bonedijkelaan

In een woning op de eerste etage aan de Nieuw Bonedijke- laan in Vlissingen heeft vrijdagmiddag geruime tijd brand gewoed, die vermoedelijk op de 2e etage is ontstaan.

Er werden twee blusvoertuigen en een autoladder ingezet, ook de ambulance was ter plaatse. Rond 14.30 uur werd sein brand meester gegeven. De woning heeft forse schade opgelopen, er waren geen personen of dieren aanwezig volgens Veiligheidsregio Zeeland. Buren konden tijdig uit hun woning. De naastgelegen woningen worden geventileerd. De woning is eigendom van woningbouwvereniging, deze en Stichting Salvage zijn opgeroepen om bewoners te assisteren. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.

Video

Lees ook - Felle uitslaande brand verwoest Vlissingse woning  (112 stadsgewest.nl)

Reactie schrijven

Commentaren: 0