Midzomernachtmarkt op de boulevard voor de 34e keer

Vrijdagavond 4 augustus 2017 is het weer Midzomernachtmarkt, het is alweer de 34ste keer dat dit grootse evenement in Vlissingen plaatsvindt. De langste Nachtmarkt van Nederland op de Boulevards van Vlissingen.

Wederom zijn de organisatoren er in geslaagd om door middel van cultuur, folklore en commercie U te verrassen en te verwennen met een avondje Vlissingen.  Een aantal onderdelen van dit evenement zijn: een twintigtal standwerkers ( waaronder de Nederlands kampioen ) en 350 kramen van uiteenlopende branches. Dit festijn biedt U ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de Vlissingse Boulevards.

 

Ter afsluiting van dit evenement wordt U uitgenodigd om vanaf 00.30 uur het bijzonder spectaculaire vuurwerk bij te wonen, dat vanaf de gehele boulevard is te aanschouwen. Dit evenement wordt u aangeboden door Speciale Markten Zuid-West Nederland. De Midzomernachtmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen en wordt o.a. gesponsord door de horeca op de Vlissingse Boulevards, de Koninklijke Schelde Group, het Loodswezen en Multraship . De Midzomernachtmarkt is open vanaf 19.00 uur en zal om 20.00 uur officieel worden geopend door het afvuren van kanonschoten. Openingstijden 19.00 - 01.00 uur

Video