Marktkraampje heropend in nieuw pand

Afgelopen woensdag 26 juli is kringloopwinkel Uw Marktkraampje aan de Scheldestraat 17 in Vlissingen heropend in het voormalige pand van Mies Bloemen Plus.

Na weken van verbouwing en verhuizing van de goederen gingen we het resultaat bekijken in het nieuwe pand. Van Loon begon met zijn kringloopbedrijf in december 2015 in het pand aan de Scheldestraat 27. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als vrijwilliger bij een kringloopbedrijf, daarvoor was hij een aantal jaren werkzaam bij een officieel veilingbedrijf, en daar werd zijn interesse gewekt voor kunst en antiek en verzamelingobjecten. Het oude pand waar van Loon was gestart met zijn kringloopwinkel bleek na 2 jaar al gauw te klein. Op 22 juli ging de ‘oude winkel’ aan de Scheldestraat 27 dicht.

Nieuwe pand
Het nieuwe pand is anders van opzet en ook de indeling van zaak is anders vergeleken met het oude pand. Zo is er een speciale hoek ingericht voor Dvd’s, Cd’s en LP’s belangrijk voor verzamelaars. Ook nieuw is de verkoop van 2e hands laptops en computers, deze worden opgekocht van een vertrouwd persoon, en deze zijn compleet gereset en voorzien van een nieuwe besturing. Ook is er een 18+ hoekje (toys voor volwassene) ingericht en lingerie. En natuurlijk Oma’s snoephoekje is er ook weer met nogablokken, salmiak, eetpapier en meer van dit soort snoepgoed. Op 22 juli ging de ‘oude winkel’ aan de Scheldestraat 27 dicht.

Video

Facebook pagina Marktkraampje

Reactie schrijven

Commentaren: 0