Kinderwedstrijd ter gelegenheid opening ZB| Bibliotheek Vlissingen

Doe mee aan de Waanzinnige Boomhutwedstrijd en win een boekenpakket of kaarten voor de theatervoorstelling van de Waanzinnige boomhut in CCXL.

Wedstrijd
Maak net als Andy en Terry een verdieping van jouw droomboomhut. Je kunt de Boom-intekenplaat ook ophalen bij de kassa van Cine City. Lever deze daar vóór 5 september in en maak kans op een boekenpakket of kaarten voor de theatervoorstelling van De Waanzinnige Boomhut in CCXL. Iedere week kiest CCXL een weekwinnaar. Er worden 5x2 kaarten voor de voorstelling onder de deelnemers verloot. Bij inlevering van de boomhut aan de kassa van Cine City, krijgt ieder kind in ieder geval een persoonlijke uitnodiging voor de kinderopening op woensdag 13 september om 15.00 uur. De prijswinnaars worden persoonlijk via e-mail of telefonisch benaderd voor 13 september. Houd onze website in de gaten voor wat er deze middag allemaal te doen is in de ZB| Bibliotheek Vlissingen.

Kinderopening ZB| Bibliotheek Vlissingen
Op woensdagmiddag 13 september vindt om 15.00 uur de officiële kinderopening plaats van de ZB| Bibliotheek Vlissingen. Iedereen is van harte welkom van 15.00-19.00 uur om een kijkje te komen nemen. Ingang Bibliotheek aan de linker voorzijde van CCXL, Spuikomweg 7, 4331 LZ Vlissingen.

Theatervoorstelling De Waanzinnige Boomhut
In het CCXL-Theater speelt deze middag ook de theatervoorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut’ naar het gelijknamige boek van Andy Griffiths en Paul Denton. Als fan van deze boeken, is de theatervoorstelling echt iets voor jou om naar toe te gaan. Woensdag 13 september van 16.00-17.00 uur in CCXL. Kaarten zijn te koop via CCXL en aan de kassa’s van CineCity Vlissingen en de Drvkkery Middelburg.