Da-Xin na verbouwing 17 augustus weer open

Het Chinees Specialiteiten Restaurant Da-Xin in Vlissingen is sinds 1 mei 2017 gesloten wegens verbouwing.

Met de verbouwing is er ook een einde gekomen aan het populaire wokken. In 2003 introduceerde Da-Xin het wokken. Drie van de vier zalen werden aangepast, zodat koks hier ter plekke het eten voor de gasten konden bereiden. Aan dit vertrouwde concept is nu na lange tijd een einde aangekomen.
Rond 1983 nam de familie Hu Hotel Maldegem over, en sinds dien werd Da-Xin een culinair begrip in Vlissingen en omstreken. De Chinese gastvrijheid stond altijd voorop van de familie Hu en medewerkers waarmee zij al meer dan 30 jaar haar gasten verwelkomt.

Naamsverandering
Na een lange tijd van verbouwen is ook de naam veranderd in Food Republic Da-Xin en donderdag 17 augustus gaat het restaurant weer open, met een geheel nieuw en exclusief concept.

Nieuw concept
In het vernieuwde restaurant worden 3 nieuwe thema’s geïntroduceerd: Chinees, Koreaans en Thais. De Chinese maaltijden zullen authentieke Chinese gerechten zijn. Hiernaast hebben wij straks ook Chinese dim sum, ‘all you can eat’ en à la carte. Er komt een Koreaanse barbecue en ‘all you can eat’. Hierbij heb je koude en warme gerechten. Bij het Thaise eten komt er ook een ‘all you can eat’. Iedereen is vrij om te kiezen tussen Chinees, Koraans en Thais bij de ‘all you can eat’.

Nieuwe website
Ook heeft Da-Xin een nieuwe website www.foodrepublicdaxin.nl waar alle informatie op is te vinden over de verbouwing.

Website Da-Xin

Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0