Da Xin na verbouwing weer open

Sinds 1 mei 2017 was het Chinees Specialiteiten Restaurant Da-Xin aan het Beursplein in Vlissingen gesloten wegens verbouwing, en is er tevens ook een einde gekomen aan het wokken na een periode van 14 jaar.

Donderdagmiddag ging Food Republic Da Xin (nieuwe naam) open na een grondige verbouwing, en konden de klanten kennismaken met het geheel nieuwe en exclusieve concept in het vernieuwde restaurant. Er zijn 3 thema’s: Chinees, Koreaans en Thais. 

De Chinese maaltijden zullen authentieke Chinese gerechten zijn. Hiernaast zijn er ook de Chinese dim sum, ‘all you can eat’ en à la carte, en een Koreaanse barbecue en ‘all you can eat’. Hierbij heb je koude en warme gerechten. Bij het Thaise eten komt er ook een ‘all you can eat’. Iedereen is vrij om te kiezen tussen Chinees, Koreaans en Thais bij de ‘all you can eat’.

Ook is er veel aandacht besteed aan de inrichting van het vernieuwde restaurant, het meubilair en de aankleding van de aparte ruimtes van de thema’s zijn indrukwekkend te noemen. In het oog springen ook de grote afbeeldingen aan de wanden met traditionele Chinese taferelen. De familie Hu is inmiddels een begrip in Vlissingen, die rond 1983 Hotel Maldegem over nam, en sinds dien werd Da-Xin een culinair begrip in Vlissingen en omstreken. De Chinese gastvrijheid stond altijd voorop van de familie Hu en medewerkers waarmee zij al meer dan 30 jaar haar gasten verwelkomt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0