Kennismakingsavond Robots bouwen FabLab

Op donderdag 21 september van 18.00-21.00 uur organiseert het FabLab van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland (ZB) in samenwerking met de Robotclub CCFZ-Robotics uit Bergen op Zoom een kennismakingsavond rondom het (leren) bouwen van robots. Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom.

Wil je aan de slag met robots bouwen maar je weet niet hoe te starten? Of heb je ervaring met robotbouw en wil je in een creatieve maakomgeving je kennis verder ontwikkelen en delen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen? Dan ben je van harte welkom.

Tijdens deze avond kun je als beginner via CCFZ-Robotics voor €15,00 een startpakket afnemen waarmee je al een simpele robot leert bouwen. De meer ervaren bouwers kunnen uiteraard ook hun eigen materiaal en/of robot meenemen om er tijdens deze avond aan te werken, kennis uit te wisselen en elkaar verder te helpen.

Robotclub op Walcheren?
Naast deze kennismaking wil FabLab Zeeland een eigen Robotclub Walcheren i.s.m. CCFZ Robotics gaan faciliteren. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste leden die hiertoe het initiatief willen nemen.  Het FabLab van ZB heeft goede technische apparatuur die ingezet kan worden bij het (leren) maken van ROBOTS. Een robotclub, net zoals Robotics-CCFZ in Bergen op Zoom, kan hier juist gebruik van maken.

Nieuwsgierig geworden?
En heb je ook interesse om een roboteer te worden? Meld je dan aan via www.dezb.nl/fablabzeeland
Let op: er is dus nog geen club. Je geeft je alleen op als belangstellende. Meer informatie over de Robotclub in Bergen op Zoom: CCFZ-Robotica http://www.robotics-ccfz.nl/

Video

FabLab Zeeland vind je in het souterrain van ZB, Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg.