Michieldagen in Zeeuws maritiem muZEEum

Het muZEEum bestaat 15 jaar op deze locatie en dat gaan we vieren met twee Michieldagen: zaterdag 23 en zondag 24 september. Dagen vol maritieme activiteiten.

Op zaterdag zijn er bijzondere verhalen te horen door meester-vertellers, en er zijn botenbouwers, schminkartiesten en gidsen. Ook er is muziek: Jeroen Kant treedt op,  hij zingt liedjes uit zijn voorstelling De Lafaard Kapitein. Op zondag is er een speciale muziektheater- voorstelling: Vrouwen van de zee.

Voor kinderen is er ook van alles te doen: een springkussen, spannende speurtochten, spelletjes en veel meer. Bovendien is er dat weekend op de Nieuwendijk een mosselfeest. Dus kom ook naar de Michieldagen.

Aanvangstijden
Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017: 10.00 - 17.00 uur

Prijzen
Entree: 2 euro
Tenzij je Anna of Michiel heet; dan mag je gratis naar binnen.
 
Bezoekersinformatie
muZEEum
Nieuwendijk 11
4381 BV Vlissingen
Tel.: 0118-412498

Commentaar schrijven

Commentaren: 0