Kunst en Creativiteit Aflevering 1 - Leon Riekwell

In deze eerste aflevering van Kunst en Creativiteit kwam beeldend kunstenaar en kunstkenner Leon Riekwell aan het woord.

Met een ervaring van meer dan dertig jaar in manifestaties, tentoonstellingen en hedendaagse kunst, richt Leon zich op het werkgebied Kunst & Markt als intermediair tussen professionele kunstenaarsvormgevers en opdrachtgevers. ‘Kunst geeft je een grote vrijheid in het denken op de manier dat er geen grenzen zijn, je kunt hier aan uitdrukking geven via muziek, literatuur,film of via de beeldende kunst en geeft daarbij ongekende mogelijkheden’, aldus Leon Riekwell. 
   
Tentoonstelling Covra
De werken tentoongesteld in de Covra, wat een kantoorgebouw is, en waar kunstenaars hun kunstwerken kunnen laten zien. Er zijn sdrie thema’s te zien: oranje zwart en wit. Ook zijn er daar ongeveer 42 werken te zien van Leon Riekwell die ontstaan zijn in de periode tussen 2012 en 2017. 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0