Woonbeurs in de Timmerfabriek

Zaterdag 30 september 2017 organiseert de gemeente Vlissingen een Woonbeurs in de Timmerfabriek van Vlissingen.

Van 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen om te zien wat Vlissingen allemaal aan woningen te bieden heeft. De komende jaren gaan er verschillende projecten van start voor elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een huur-, koop- of recreatiewoning. Vlissingen heeft het te bieden in alle prijsklassen en op verschillende locaties.

Scheldekwartier
Grootste woningbouwlocatie in Vlissingen is natuurlijk het Scheldekwartier. De markt trekt aan en de vraag naar uniek en nieuw wonen in het centrum van de stad neemt toe. Het Scheldekwartier start het komende jaar een aantal nieuwbouwprojecten, zoals Kop van het Dok, de Ketelmakerij, Iconische Toren, de Timmerfabriek en de Broederbandbakkerij. Zo komen er huur- en koopappartementen in de binnenstad met voorzieningen en zorg om de hoek. Maar er worden ook ééngezinswoningen en appartementen gebouwd in de nieuw te ontstane Scheldewijk, waar de Singel doorgetrokken zal worden naar het Kanaal door Walcheren. En er komen recreatieappartementen met uitzicht op zee. Een zeer gevarieerd aanbod en dat allemaal in een maritieme setting, waar historie en nieuwbouw samenkomen. Lees het hele artikel....