Beeld "Rustpunt Vlissingen" onthuld in kunstpark Kipvis

Het vorig jaar verkozen beeld "Rustpunt Vlissingen" van de kunstenaars Maree Blok en Bas Lugthart werd zaterdag 30 september onthuld tussen de Sloeweg en de Willem Klooslaan.

Het rode draadstalen object, een liggend meisje op een bank, is het derde beeld in kunstpark Kipvis. Voor het vierde beeld zijn Belgische kunstenaars uitgenodigd, daarmee krijgt het park een internationaal karakter. Na de onthulling waren er in de showroom van autogarage van Liere schaalmodellen te zien voor het nieuwe beeld (4e), deze zijn nog tot 15 oktober te bezichtigen. De ateliers van Kipvis waren zaterdag open voor publiek.

Wim de Graaf Foundation
Dankzij een forse bijdrage van de Wim de Graaf Foundation kon het beeld van Bas Lugthart & Maree Blok geplaatst worden.

Meer informatie

Reactie schrijven

Commentaren: 0