Groot winterevenement Vlissingen Wonderstad

Vlissingen verandert aankomende maand december in Wonderstad Vlissingen, het wordt een ongekende feestelijke maand waar diverse evenementen plaats zullen vinden.

Samen met de ondernemers van Vlissingen is het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten: Vlissingen Wonderstad. Van 8 t/m 24 december vinden er diverse activiteiten plaats op het Bellamypark en in de winkelstraten van Vlissingen. Ook Wonderstroom hoort bij die activiteiten.

Wonderstroom
Naast Wonderstroom zijn er nog allerlei zeer uiteenlopende (winterse) activiteiten waarmee Vlissingen zich deze winter stevig op de kaart zet.

Programma
Het programma is op dit moment nog niet compleet. Een tipje van de sluier: X-mas City Trail, Foodtruckfestival Winterkost, The Big Blues Brothers Party Night en Kerstmarkt op de Oude Markt. Maar er worden nog veel meer evenementen aan het programma toegevoegd. Ook de horecaondernemers werken mee aan dit winterevenement, ondernemers bouwen hun terras speciaal voor de winter om tot knusse blokhut. Kortom: heel Vlissingen zet er de schouders onder om te zorgen voor een onvergetelijke decembermaand!

Website Wonderstroom