Lederhosen en Deutsche gemütlichkeit in het Arsenaaltheater

Tijdens het eerste Oktoberfest Walcheren ging vrijdagavond 20 oktober ‘het dak’ er af in het Arsenaaltheater in Vlissingen.

De avond begon rond 20.00 uur en eindige in de nacht om 00.30 uur, veel muziek maar ook het bier vloeide rijkelijk tijdens deze avond georganiseerd door Martin Kaufman, een van de organisatoren van Oktoberfest Walcheren. Oktoberfest is steeds populairder in de regio onder zowel jongeren als ouderen, ondanks dat het een Duits feest is zijn we er in Nederland gek op. Daarbij houden Nederlanders van gezelligheid en de lange tafels en het bier drinken sluiten erg aan bij de beleving van wat Nederlanders gezellig vinden.

Het lijkt sterk op hoe Nederlanders voetbaltoernooien vieren, met veel bier, verkleden en gezelligheid. En er werd natuurlijk ook gejodeld deze avond in het Arsenaaltheater door de Super Tolle Schlager Schwestern. Al met al een geslaagde avond van de 1e editie van Oktoberfest Walcheren.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0