Drugsoverlast melden heeft écht zin!

Donderdagmiddag heeft de politie in de Beckerstraat en in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat twee mannen aangehouden omdat ze drugs hadden.

De politie kreeg de laatste periode diverse meldingen van (drugs)overlast in de buurt van de Verkuijl Quakkelaarstraat en stelde een onderzoek in om de overlast aan te pakken. Donderdagmiddag rond 13.50 uur werd een 23-jarige inwoner uit Vlissingen in de Beckerstraat aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid drugs bij zich en was net binnen geweest in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

Politiecellencomplex 
Vervolgens werd door diverse agenten een onderzoek in dat huis ingesteld. De bewoner werd aangehouden. In het pand werd een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden en in beslag genomen. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Donderdagavond is besloten dat het duo langer vast blijft zitten.

Waar meld ik drugsoverlast?
Drugsgebruikers kunnen veel overlast veroorzaken. Zo klagen omwonenden over dubbel geparkeerde auto’s, harde muziek en scheldpartijen op straat. Gemeenten en politie pakken samen drugsoverlast aan. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Want de politie kan de drugsbestrijding niet alleen doen en heeft uw hulp nodig. Op de website van de politie staat meer informatie over drugsoverlast.

Reactie schrijven

Commentaren: 0